Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Lavandu istaba" by Nina George ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Lavandu istaba

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Lavandu istaba
  • Author : Nina George
  • Release Date : January 21, 2015
  • Genre: Contemporary,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1493 KB

Description

Nina George (dz. 1973) ir žurnāliste un vairāku bestselleru autore, viņas darbi ir izdoti daudzās pasaules valstÄ«s. Romāns “Lavandu istaba” ir tulkots jau divdesmit septiņās valodās. Informācija par autori: www.nina-george.com

“Å im stāstam piemÄ«t neticami smalka burvÄ«ba.”

Radio WDR

“Redziet, es pārdodu grāmatas kā zāles. Ir grāmatas, kuras der miljonam cilvēku. Dažas – tikai simtam. Un ir tādas zāles – pardon! grāmatas –, kuras sarakstÄ«tas tikai vienam vienÄ«gam cilvēkam... Grāmata ir gan ārsts, gan zāles vienlaikus. Tā nosaka diagnozi un ārstē. Piemeklēt Ä«stos romānus atbilstoÅ”ajām kaitēm – tas ir veids, kā es pārdodu grāmatas.”

Uz sava skaisti atjaunotā kuÄ£a Žans PardÅ« vada grāmatu veikalu vai, precÄ«zāk sakot, “literāru aptieku”, jo viņam piemÄ«t Ä«paÅ”as spējas dziedēt savu pircēju dvēseles sāpes.

Tikai pats sevi, Ŕķiet, viņŔ nespēj dziedināt. PagājuÅ”i jau divdesmit gadi, kopÅ” Žanu pameta viņa dzÄ«ves mÄ«lestÄ«ba, atstājot vien vēstuli, kuru viņŔ tā arÄ« nekad nav uzdroÅ”inājies izlasÄ«t... LÄ«dz Å”ai vasarai, kas visu maina. Un Žans ar savu “grāmatu kuÄ£i” dodas uz Provansu, meklējot savu pagātni un mīļoto sievieti.

No vācu valodas tulkojusi Anita Muitiniece.


Ebook Download "Lavandu istaba" PDF ePub Kindle